A A
RSS

Arhive | Ianuarie, 2009

Organic food

Joi, Ianuarie 22, 2009

0 Comentarii

Sănătate la pachet – mâncarea organică Mâncarea organică depinde în foarte mare măsură de metoda de obținere a alimentelor. Faptul că te duci la piață și cumperi de la un țăran roșii, mere sau cartofi nu-ți oferă garanția că acele produse sunt organice. Conceptul “organic” se referă la un pământ prietenos și la căi sănătoase [...]

Bucătăria grecească

Luni, Ianuarie 19, 2009

0 Comentarii

Savoarea bucătăriei grecești Grecii sunt recunoscuți în lume pentru dragostea față de mâncare, pentru bucuria cu care se adună la masă pentru a sărbători. Bucătăria grecească nu este renumită doar pentru diversitatea felurilor de mâncare ci și datorită calităților nutritive ale preparatelor. Grecii iubesc mâncarea și apreciază sortimentele gustoase. Mesele lor sunt compuse din numeroase feluri simple [...]

Bucătăria Japoneză

Luni, Ianuarie 12, 2009

1 Comentariu

Secretele bucătăriei japoneze Peşte, orez maroniu, sake. Aceste trei preparate sunt nelipsite din meniul zilnic al japonezilor. Mai mult, felul în care ele sunt pregătite şi consumate reprezintă o formă de artă, o parte din istoria şi tradiţiile acestui popor, ritual mai important uneori decât mâncarea însăşi. VN:F [1.0.8_357]please wait...

Bucătăria Franceză

Luni, Ianuarie 12, 2009

0 Comentarii

Gustos, spectaculos şi sănătos Franţa este, fără îndoială, un paradis pentru gurmanzi, iar bucătăria franceză este considerată de mulţi specialişti drept cea mai bună, rafinată şi sănătoasă bucătărie din lume. Pentru francezi arta culinară face parte din cultura proprie, ei privind gătitul cu multă seriozitate. Rămân constanţi mâncărurilor tradiţionale, orelor de luat masa şi, mai ales, băuturilor [...]