A A
RSS

Tratament spa

Vin, Oct 17, 2008

Ingrijire corporala, Stil

Extravaganță SPA

Agitația de zi cu zi, stresul și vârsta lasă urme serioase pe corpul și pe fața noastră. Ne simțim obosite, lipsite de vitalitate, cu tenul fără strălucire și cu picioarele încărcate de celulită. Ce ne-ar putea salva de acest coșmar? O zi de relaxare într-un centru SPA. De fapt, muuuulte zile de relaxare într-o asemenea locație.

Tratamentele incluse în serviciile SPA, unele dintre ele extrem de speciale și revoluționare, au într-adevăr un rol benefic asupra stării de bine a organismului. Pielea se simte răsfățată, corpul se simte mai ușor iar mintea eliberată de orice influențe negative. Nimeni nu poate aprecia cu adevărat toate acestea până când nu încearcă pe propria piele.

De răsfățul cu uleiuri, petale de trandafiri, ciocolată sau fructe exotice oricine a auzit. Dar cum te-ai simți dacă, în loc să porți diamantele la gât, aceste fabuloase pietre ar fi folosite pentru purificarea pielii? Sau dacă vinul ar fi folosit pentru întinerirea corpului? Hmm, se pare că specialiștii pot atribui oricărei substanțe capacități vindecătoare miraculoase.

Evident, aceste tehnici de ultimă generație pot fi experimentate doar în centre exclusiviste, de multe stele. Dar dacă financiar îți permiți, câte nu faci pentru frumusețe!

Multă lume a auzit de caviar, puțină lume a încercat. Acest aliment nelipsit de pe mesele milionarilor a început să fie folosit și ca produs de înfrumusețare. Se pare că masajul cu caviar reduce semnele îmbătrânirii pielii.

Cremele antiage se folosesc de acest miraculos produs deoarece aminoacizii și mineralele din compoziție îmbunătățesc textura pielii, conferindu-i un aspect mult mai tânăr.

Să revenim la diamante. Pudra de diamante elimină toxinele din piele și regenerează celulele. O zi de alintare cu aceste pietre prețioase nu este la-ndemâna oricui. Prin urmare, cele mai multe dintre noi ne putem doar imagina cum măștile și cremele pe bază de diamante încetinesc procesul de îmbătrânire, înlătură ridurile foarte fine și purifică pielea. Valoroase ca bijuterii, neprețuite în îngrijirea tenului.

Și cristalele sunt folosite în centrele SPA. De data aceasta nu sub formă de cremă ci în starea lor naturală. Aplicate direct pe corp oferă capacități de vindecare surprinzătoare, emanând o energie pozitivă. Terapia cu cristale restabilește echilibrul dintre corp, minte și suflet.

Vinoterapia, sau terapia bazată pe vin, reprezintă un tratament foarte complex cu extract de struguri sau extract de semințe de struguri. Rolul esențial este acela de întinerire. Celulele moarte de la nivelul tenului sunt eliminate, pielea este hidratată și netezită. Chiar și petele nu foarte pronunțate ale feței dispar în urma unui tratament facial.

Aceste “mici” plăceri nu trebuie încercate acasă. Pentru asta există saloane de înfrumusețare și relaxare, unde vei fi răsfățată ca o divă.

Tu ce tehnici de îngrijire corporală folosești? Crezi că metodele menționate mai sus sunt într-adevăr atât de eficiente precum se spune?

VN:F [1.0.8_357]

Leave a Reply